« Takaisin

Tauriaisten sukuseura

Tauriaisten sukukokouksia on pidetty vuodesta 1973 alkaen siten, että ensimmäinen kokous on pidetty Suomussalmen seurakuntasalissa 15.07.1973. Kokouksia on sen jälkeen pidetty keskimäärin kolmen (3) vuoden välein. Kokouspaikkoina on ollut Suomussalmi, Kuhmo, Oulu ja Kuusamo. Kokoukset/sukuseura on saanut alkunsa Suomussalmi / Kuhmo alueen Tauriaisten aloitteesta ja tästä syystä kokoukset ovat keskittyneet yllämainituille alueille. Kokouksissa on keskimäärin ollut n. 100 vierasta ja kokoontumiset ovat yleensä olleet kaksi (2) päiväisiä.

Sukuseuraa ei ole ainakaan toistaiseksi rekisteröity, mutta seuralle on laadittu säännöt 28.06.1986.

Kuten edellä olevasta näkyy sukuseuran toiminta on toistaiseksi keskittynyt Suomussalmi / Kuhmo alueelle, mutta Tauriaisia on toki muuallakin itse asiassa ympäri Suomea ja tulevaisuudessa olisikin mukavaa saada selville onko muuallakin asuvilla Tauriaisilla vastaavaa toimintaa ja jos on, voisiko toiminnat yhdistää ja mahdollisesti perustaa ja rekisteröidä yhteinen Tauriaisten sukuseuraa.

Suomussalmi/Kuhmo alueen Tauriaisista on tehty jonkin tason sukututkimusta, mutta tutkittavaa olisi vielä paljon tekemättä. Todennäköisesti muidenkin alueiden Tauriaisista lienee vastaavia sukututkimuksia.

Oulussa 27.06.1999

Pauli TauriainenAJANKOHTAISTA

Tauriaisten sukupuun kuulumiset

Sukukokouksen yhteydessä kesällä 2016 istutettiin Kuusamon sukupuupuistoon...

Lue lisää »


Hyvää Joulua sukuseuran jäsenille ja ystäville!

Lue Juhani Tauriaisen joulukirje sukuseuran jäsenille ja ystäville...

Lue lisää »


Liisa Räisäsen ”Sisulla siiville - orpotytön huikea tarina” tilattavissa nyt!

Martta Edith Ylipahkalasta (o.s. Tauriainen) kertova kirja "Sisulla siiville - orpotytön huikea tarina" on nyt tilattavissa...

Lue lisää »


Tilaa Hilkka Toivosen (o.s. Tauriainen) "Paanajärven Leppälä" sukukirja!

Uudistettu 2. painos Hilkka Toivosen alun perin 2015 ilmestyneestä sukukirjasta, Paanajärven Leppälä, on nyt tilattavissa...

Lue lisää »


Tilaa Juhani Tauriaisen uusi kirja!

Juhani Tauriaisen uusi kirja, Jahvetti ja Saimi - Kuhmon Tauriaisten tarinaa rakentamassa, on nyt tilattavissa...

Lue lisää »