« Takaisin

Tauriaisten sukuseura

Tauriaisten sukukokouksia on pidetty vuodesta 1973 alkaen siten, että ensimmäinen kokous on pidetty Suomussalmen seurakuntasalissa 15.07.1973. Kokouksia on sen jälkeen pidetty keskimäärin kolmen (3) vuoden välein. Kokouspaikkoina on ollut Suomussalmi, Kuhmo, Oulu ja Kuusamo. Kokoukset/sukuseura on saanut alkunsa Suomussalmi / Kuhmo alueen Tauriaisten aloitteesta ja tästä syystä kokoukset ovat keskittyneet yllämainituille alueille. Kokouksissa on keskimäärin ollut n. 100 vierasta ja kokoontumiset ovat yleensä olleet kaksi (2) päiväisiä.

Sukuseuraa ei ole ainakaan toistaiseksi rekisteröity, mutta seuralle on laadittu säännöt 28.06.1986.

Kuten edellä olevasta näkyy sukuseuran toiminta on toistaiseksi keskittynyt Suomussalmi / Kuhmo alueelle, mutta Tauriaisia on toki muuallakin itse asiassa ympäri Suomea ja tulevaisuudessa olisikin mukavaa saada selville onko muuallakin asuvilla Tauriaisilla vastaavaa toimintaa ja jos on, voisiko toiminnat yhdistää ja mahdollisesti perustaa ja rekisteröidä yhteinen Tauriaisten sukuseuraa.

Suomussalmi/Kuhmo alueen Tauriaisista on tehty jonkin tason sukututkimusta, mutta tutkittavaa olisi vielä paljon tekemättä. Todennäköisesti muidenkin alueiden Tauriaisista lienee vastaavia sukututkimuksia.

Oulussa 27.06.1999

Pauli TauriainenAJANKOHTAISTA

Sukuseuran tilinumero on muuttunut!

Sukuseuran uusi tilinumero on FI 53 8312 0710 0931 01 (Danske Bank). Tähän mennessä maksetut...

Lue lisää »


Olethan maksanut jäsenmaksusi?

Nyt on aika maksaa jäsenmaksu vuodelta 2017 Tauriaisten sukuseuran tilille ...

Lue lisää »


Juhani Tauriaisen uusi kirja on nyt tilattavissa!

Valtiot. tri Juhani Tauriainen on palannut uudelleen Tauriaisten sukuhistorian alkuaikoihin 1600- ja 1700-luvuilla...

Lue lisää »