Tauriaisten sukujuhla kesällä 2023 Suomussalmella

Tauriaisten sukujuhla kesällä 2023 Suomussalmella

Vietämme ensi kesänä sukuseuramme 50-vuotisjuhlaa Kainuussa – Suomussalmella. Juhla ajoittuu keskikesän tunnelmiin heinäkuisena viikonloppuna 8.-9.7.

Juhla alkaa jo perjantai-iltana, jolloin olisi mahdollista, että saamme järjestetyksi risteilyn Kianta-laivalla kauniilla Kianta-järvellä.

Sukujuhla alkaa lauantaina aamupäivällä, jolloin on tiedossa opastettu kiertoajelu sukumme juurilla. Tutustumiskohteina ovat mm. Suomussalmi-Ämmänsaari, Peranka ja Pisto. Kuulemme myös kiinnostavia tarinoita sukumme vaiheista.

Iltapäivällä siirrymme tunnelmalliseen Vanhaan Kurimoon, jossa esitellään sukumme vaiheita eri muodossa – kirjoina, tarinoina, kuvina noin klo 18. Siellä on myös mahdollisuus ulkoiluun ja rentoon oloon. Juhlaillallinen vietetään Vanhan Kurimon ravintolassa lauantai-iltana noin klo 19 alkaen ja tiedossa on mukava ja musiikillinen ilta ja upea illallinen.

Sunnuntaina on Ämmänsaaren kirkossa jumalanpalvelus. Sen jälkeen pidämme sukumme 50 vuotisjuhlakokouksen, jonka jälkeen lounas ja kahvi seurakuntatalossa kirkon yhteydessä.

Tervetuloa ja varaa jo nyt kalenteriisi heinäkuiset kesäpäivät sukujuhlaa varten!

Majoitusmahdollisuuksia Suomussalmella ja Ämmänsaaressa:

Majoitus Suomussalmi
https://www.majoitussuomussalmi.fi/
info@majoitussuomussalmi.fi
Puh: 040 0283283

Kiannon Kuohut
https://www.kiannonkuohut.fi/
hotelli@kiannonkuohut.fi
Puh: +358 (0)8-710770 klo 7-22

Ämmän hotelli
https://www.tilausmatkat.info/amman_hotelli.html
toimisto@tilausmatkat.info
Puh: 0400-282865

Matkustajakoti Kuutamo
https://www.kuutamokoti.fi/
Puh: +358 (0)50 4622066


Ämmänsaaressa ei ole leirintäaluetta. Lähin leirintäalue ”Kangasjärven leirintä” on n. 20 km ennen Suomussalmea. Matkailuautoilla ja -vaunuilla on mahdollisuus yhden yön majoittumiseen venesatamassa sekä uimarantojen parkkipaikoilla ilman kustannuksia. Sähköpaikat löytyvät Kiannon Kuohujen pihalta ja Matkustajakoti Kuutamon parkkialueelta.