Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklan mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 4.2.2022.

Read the English version

Yleisesti sivuston käytöstä

Käyttämällä tätä sivustoa, sitoudut tässä mainittuihin ehtoihin. Sivuston ylläpitäjällä on oikeus muuttaa käyttöehtoja ilman etukäteismainintaa.

Tekijänoikeudet muut immateriaalioikeudet

Sivuston visuaalinen ilme ja sivuilla julkaistava aineisto, kuten esimerkiksi kuvat, tekstit ja videot ovat tekijänoikeuden suojaamaa omaisuutta. Tauriaisensuku.fi pidättää kaikki oikeudet näillä sivuilla julkaistavaan aineistoon.

Evästeet

Käytämme tällä sivulla evästeitä parhaan käyttäjäkokemuksen saavuttamiseksi. Evästeellä tarkoitetaan sellaista tietoa, jonka palvelun tarjoajan palvelin lähettää käyttäjän selainohjelmalle pyytäen selainta tallentamaan tiedon käyttäjän päätelaitteelle ja jota kyseinen palvelun tarjoajan palvelin voi myöhemmin pyytää takaisin. Evästeiden avulla ei sinusta kerätä mitään henkilökohtaista tietoa. Kerättävä tieto liittyy ainoastaan sivun käyttöön.

Voit päättää hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit muokata selaimesi asetusta evätäksesi evästeet mieltymyksesi perusteella. Evästeiden poistaminen käytöstä voi vaikuttaa negatiivisesti sivuston toimintaan.

Käyttäjäseuranta

Käytämme kolmannen osapuolen (Google Analytics) palvelua sivuston käyttäjämäärien ja toiminnan seuraamiseen nimettömästi. Emme kerää istunnon aikana käyttäjien nimiä, IP-osoitteita ynnä muuta henkilökohtaista tietoa.

Kerättävät (anonyymit) tiedot:

  • Maa josta sivua käytetään
  • Istunnon pituus
  • Käytettävän selaimen resoluutio
  • Istunnon aikana vieraillut sivut
  • Kellonaika, jolloin sivulla on käyty

Jos et halua antaa Google Analyticsin seurata toimintaasi sivustolla, voit poistaa seurannan alla olevasta linkistä. Tauriaisensuku.fi toivoo, että annat seurannan olla päällä voidaksemme parantaa sivustoa käyttämällä hyödyksi kävijädataa.

Estä Google Analytics seuranta


Linkit

Tauriaisensuku.fi sisältää linkkejä ulkopuolisille verkkosivustoille. Tauriaisen sukuseura ei ole vastuussa minkään linkitetyn sivuston tietosuojakäytännöistä ja toiminnasta.

Jäsenrekisteri

Rekisterinpitäjä

Tauriaisten sukuseura

Henkilötietojen käsittelijä

Jäsenrekisteri: Jaana Marles, jaana.marles(at)kotiportti.fi.

Käsittelyn tarkoitus

Jäsenrekisterin ylläpitäminen.

Käsittelyn oikeutusperuste

Jäsenrekisteri: Rekisterinpitäjän lakisääteisen velvoitteen noudattaminen (6 artikla 1c kohta).

Tahot, joille tietoja luovutetaan

Elossa olevien rekisteröityjen yhteystietoja käsitellään ainoastaan jäsenmaksun kantamiseksi ja sukuseuran viestintätarkoituksissa.

Käsiteltävät henkilötiedot

Yhdistyslain säätämät henkilötiedot (jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka, ulkomaalaisen osalta kansalaisuus). Myös yhteystiedot. Tiedot on saatu rekisteröidyiltä itseltään.

Henkilötietojen säilytysaika

Jäsenrekisterin henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin henkilö on yhdistyksen jäsen ja poistetaan mahdollisimman pian jäsenyyden päätyttyä.

Käsittelyn turvatoimet

  • Rekisterinpitäjä varmistaa riittävän tietoturvan mm. suojaamalla tiedot luvattomalta ja lainvastaiselta
    käsittelyltä sekä vahingossa tapahtuvalta vahingoittumiselta ja häviämiseltä.
  • Rekisterinpitäjä käyttää luotettavia tietojärjestelmien ja palvelinpalvelujen toimittajia, joilla on
    asianmukaiset suojaukset.
  • Rekisterinpitäjä pitää tietojärjestelmänsä jatkuvasti ajantasaisina ja tietoturvallisina sekä huolehtii
    varmuuskopioista.
  • Rekisterinpitäjä ei käsittele henkilötietoja, jotka todennäköisesti aiheuttaisivat rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien kannalta korkean riskin.

Rekisteröidyn oikeudet

  • Oikeus saada tieto omien henkilötietojensa käsittelystä.
  • Oikeus pyytää pääsy omiin henkilötietoihinsa.
  • Oikeus pyytää oman henkilötietonsa oikaisemista.
  • Oikeus tehdä käsittelystä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Yhteystiedot

Sukuseuran toimintaan liittyvissä asioissa käyttäjän on hyvä olla yhteydessä ensisijaisesti sukuseuran hallituksen jäseniin. Nykyisen hallituksen jäsenet näet täältä.

Sivuston toimintaan tai ylläpitoon liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä sivuston ylläpitäjään Ilkka Tauriaiseen laittamalla sähköpostia osoitteeseen contact(at)iltaworks.com.