Sukukirjat ja julkaisut

Sukukirjat ja julkaisut

Hilkka Toivonen: ”Paanajärven Leppälä” (2017)

Uudistettu 2. painos Hilkka Toivosen alun perin 2015 ilmestyneestä sukukirjasta, Paanajärven Leppälä, on nyt tilattavissa suoraan Hilkalta. Tässä painoksessa historiaosan tekstit on tarkistettu ja osin täydennetty, sukutaulut on päivitetty ja täydennetty, samoin sukukaaviot. Kirjaan on myös lisätty noin 30 uutta valokuvaa verrattuna ensimmäiseen painokseen.

Kansikuva: Hilkka Toivonen - Paanajärven Leppälä

Lue kirjan esittely ja tilausohjeet tästä.


Juhani Tauriainen: ”Jahvetti ja Saimi – Kuhmon Tauriaisten tarinaa rakentamassa” (2017)

Juhani Tauriainen on jatkanut edelleen Tauriaisten suvun historian kertomustaan lokakuussa 2017 julkaistussa kirjassa ”Jahvetti ja Saimi – Kuhmon Tauriaisten tarinaa rakentamassa”. Kirja on tilattavissa suoraan Juhanilta. Tilaa omasi ennen kuin ne loppuvat!

Kansikuva: Juhani Tauriainen - Jahvetti ja Saimi

Lue kirjan esittely ja tilausohjeet tästä.


Liisa Räisänen: ”Sisulla siiville – orpotytön huikea tarina” (2016)

Liisa Räisäsen kirja ”Sisulla siiville, orpotytön huikea tarina” on kuvaus rohkeasta taistelijasta, jonka elämää sodat, isättömyys, äidittömyys ja kodittomuus määrittivät. Se on kuvausta perheen määrätietoisesta ponnistelusta yhteistä päämäärää tavoitellen paremman huomisen toivossa. Se on myös tarina perheen lasten selviytymisestä.

Kansikuva: Liisa Räisänen - Sisulla siiville

Lue kirjan esittely tästä.


Juhani Tauriainen: ”Tauriaiset ja Tavajärvet Kuusamossa v. 1650-1800” (2016)

Juhani Tauriainen on jatkanut edelleen Tauriaisten suvun historian kertomustaan lokakuussa 2017 julkaistussa kirjassa Valtiot. tri Juhani Tauriainen on palannut uudelleen Tauriaisten sukuhistorian alkuaikoihin 1600- ja 1700-luvuilla. Asiakirjamatkan tuloksena on ilmestynyt kirja, jonka nimi on Tauriaiset ja Tavajärvet Kuusamossa v. 1650-1800.

Kansikuva: Juhani Tauriainen - Tauriaiset ja Tavajärvet Kuusamossa

Lue kirjan esittely ja tilausohjeet tästä.


Timo Komulainen: ”Kyläkoulu elämäntyönä”

Timo Komulainen on kuullut pitkän pappisuransa aikana satoja elämäntarinoita. Ne kaikki ovat olleet koskettavia ja kertomisen arvoisia. Tässä kirjassa hän kertoo omien vanhempiensa tarinan tsaarinajan viimeiseltä vuosikymmeneltä 1950-luvun alkuun.

Kansikuva: Timo Komulainnen - Kansakoulu elämäntyönä

Lue kirjan esittely ja tilausohjeet tästä.